Podcast over Bierista en de liefde en passie voor bier

19 september 2020
Bureau OAK uit Amsterdam heeft onderzoek gedaan naar duizenden online zoektermen op biergebied. De uitslag: Biersta kwam als beste uit de bus. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Hoe leuk is het dat OAK daar nu een podcast over heeft gemaakt.

Bij Bierista zijn we gek op bier. Dat is natuurlijk geen nieuws. Graag delen wij nieuws, kennis en inzichten met andere bierliefhebbers. Dat doen we al jaren met liefde en passie. Dat is een van de redenen waarom de Bierista Bieropleiding in korte tijd is uitgegroeid tot de meest populaire online bieropleiding. Onze community met bierambassadeurs groeit als kool en telt duizenden leden. Ook zij delen hun kennis en inzichten, onder meer door het schrijven van expert-reviews, die weer leiden tot de veel geraadpleegde Top 10-lijsten.

Biermarkt

Samen met al die Bierista's zijn we voor heel veel bierliefhebbers een bron van kennis op biergebied. Dagelijks komen duizenden mensen op onze site voor informatie, kennis en om te zien of een bier wel of niet de moeite waard is. Al die informatie blijkt zo relevant, dat Bierista grote spelers als bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo en ook grote brouwerijen achter zich laat. Dat is opmerkelijk omdat deze bedrijven enorme budgetten inzetten om bezoekers te lokken. Bierista moet het hebben van liefde en passie en daarmee is het mogelijk nummer 1 te worden en de biermarkt in Google te domineren.

Luisteren

OAK heeft een podcast gemaakt, waarin de geheimen van het succes uit de doeken worden gedaan. De podcast is te beluisteren via deze kanalen:
Apple Podcasts: https://apple.co/2FAOQAw
Google Podcasts: https://bit.ly/3izIcsF

Meer bierkennis

Wil je meer van dit bierenthousiasme proeven en wil je je bierkennis vergroten? Dan is de Bierista Bieropleiding iets voor jou. Bestel de online opleiding nu, gebruik de code BIER20 voor 20 procent en begin gelijk. Binnen enkele dagen krijg je dan het praktijkdeel, een XL Bierpack, gratis thuis gestuurd.