Peroni Libera 0.0% in Formule1

25 februari 2021

Koninklijke Grolsch kondigt een internationale samenwerking aan voor één van de vijf global brands van moederbedrijf Asahi. Peroni Libera 0.0% gaat een meerjarig partnerschap aan met het Aston Martin Formula One Team. Het nieuwe partnership viert de wereldwijde lancering van Peroni Libera 0.0% als een stijlvol en ambitieus alcoholvrij biermerk.

Peroni Libera 0.0% staat centraal in de samenwerking, waardoor het alcoholvrije biert onder de aandacht wordt gebracht bij een wereldwijd publiek. Peroni Libera 0.0% wordt geserveerd tijdens prestigieuze evenementen op de Formule 1-kalender.

Peroni Libera 0.0%

Het partnership speelt een sleutelrol in de ambitie van Asahi Europe & International - het moederbedrijf van Koninklijke Grolsch en het merk Peroni - om in 2030 20% van hun portfolio te wijden aan niet-alcoholische producten. Peroni Libera 0.0% is gemaakt met Italiaanse passie en flair, met als doel om een verfrissend bier te leveren met een alcoholgehalte van 0.0%. De superieure smaak wordt gecreëerd door een uniek recept met het kenmerkende Italiaanse Nostrano dell 'Isola maïs.

Alcoholvrij

Het Peroni Libera 0.0% logo zal een prominente plaats innemen in het uiterlijk van de 2021 challenger car en de kleding van het Aston Martin Formula One Team. Het mondiale partnerschap sluit aan bij de ambities van Asahi Europe & International op het gebied van verantwoord drinken en speelt in op de toegenomen consumentenvraag naar alcoholvrije dranken. Peroni Libera 0.0% wil consumenten elk moment bewust laten beleven, veilig en in stijl. Het merk inspireert hen om minder en beter te drinken, door ze een ambitieuze keuze aan te bieden die past bij hun levensstijl.

Gezondheid en welzijn

Het merk zal samenwerken met Sebastian Vettel en Lance Stroll, coureurs van het Aston Martin Cognizant Formula One™️ Team. "Dit is een mijlpaal voor Peroni Libera 0.0% en een kans om ons alcoholvrije biermerk Peroni Libera 0.0% naar de consument te brengen via het platform van de Formule 1. Gezondheid en welzijn blijven de drijvende kracht achter innovatie in de biercategorie. Deze samenwerking zal de bekendheid van Peroni Libera 0.0% vergroten om ervoor te zorgen dat het de eerste keuze blijft voor mensen die op zoek zijn naar een alcoholvrije optie als onderdeel van hun evenwichtige levensstijl. We kijken ernaar uit om dat verhaal aan de wereld te vertellen tijdens het Formule 1 seizoen", aldus een woordvoerder van Peroni.