Op wintersport met vandeStreek-bier

14 januari 2023
Utrecht verandert in een wintersportgebied! Van 6 tot en met 12 februari ski je van kroeg naar kroeg en geniet je bij elke stop van een vers getapt glas vandeStreek Bier! Laat een stempel op je stempelkaart zetten en ski weer verder naar een van de andere 27 locaties.

Trotseer de blauwe, rode of zwarte piste en sluit af bij een van de après-ski feesten. Kom vooral in je wintersportkleding want de best geklede wintersporters kunnen een mooie prijzen binnen hengelen.

Bestel een vandeStreek bier bij één van de 28 deelnemende locaties en ontvang een speciale Wintersport Week Stempelkaart! Vier een feestje en drink je glas leeg, ontvang je stempel op de stempelkaart en op pad naar de volgende stop! Als doorgewinterde sporter kan je een aantal routes afleggen. Beginners glijden de blauwe piste af na vijf glazen vandeStreek bier, ervaren lattenglijders kunnen door voor rood met in totaal acht glazen vandeStreek bier en de experts pakt dan nog de laatste meters op de zwarte piste met in totaal tien glazen vandeStreek bier. Volle stempelkaart? Dat is een medaille verdienen! Niet zo sportief, maar wel volledig in stijl? Voor de best geklede apres ski tijgers liggen er ook prijzen te wachten!