Noordt en Brand schreeuwen

19 mei 2022
Noordt en Brand schreeuwen het van de daken. Ze hebben samen een nieuw bier gebrouwen. Het brouwsel heet New Zealand Sunshine en is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar bij Brand horecazaken en tijdens het Bierproeffestival in Den Haag.

Brouwerij Noordt en Brand Bier hebben hét gedaan. De liefdesbaby is een ondergistend bier met 6,5% alcohol. De New Zealand Sunshine is fris en heeft een fruitig karakter dankzij het gebruik van New Zealand-hoppen.
 
Rob Habets, brouwer van Brand Bier, is trots op de eerste collab uit een serie van toekomstige samenwerkingsbrouwsels: “We zijn erg blij dat het bier zo goed gelukt is.” Peter Rouwen van Brouwerij Noordt is ook erg tevreden: “De samenwerking met Rob en Brand heeft ons als brouwerij en brouwteam zeker verder gebracht.’’

Collab #2

De Brand Collab Brewer Series is een nieuw initiatief van Brand Bierbrouwerij, een idee geboren mede op verzoek van de Brand-horecazaken, die aangaven met regelmaat de kans te hebben een uniek bier te kunnen schenken. Het is de bedoeling dat er twee keer per jaar een 'Op = Op bier' gebrouwen gaat worden speciaal voor de Brand-horecazaken. In het najaar volgt #2/2022. Ook dan zal Rob Habets gaan brouwen, wederom met Brouwerij Noordt.
Peter Rouwen van Brouwerij Noordt en Rob Habets van Brand Bier.