Nieuw jasje voor bieren Scheldebrouwerij

10 mei 2022
Scheldebrouwerij timmert lekker aan de weg. Onlangs kregen alle bieren een nieuw jasje. Het ziet er fris en uitnodigend uit. Maar dat is niet het enige. Recentelijk werd ook een nieuwe state-of-the-art bottellijn in gebruik genomen. Reden genoeg om de komende tijd eens zo'n fijn bier koud te zetten.

Op bijgaande afbeelding zie je de nieuwe uitstraling van Scheldebrouwerij. De kleuren zijn fris en fruitig, ogen eigentijdser en nodigen meer uit tot een slok. Schelde Witheer is bijvoorbeeld een heerlijk Witbier, een fijne dorstlesser voor op het terras. Schelde Hopruiter is een Tripel met veel fruitige tonen en flinke hoeveelheid alcohol. Schelde Strandgaper is een bier voor elk moment, een lekkere smaakvolle Blond. Schelde Lamme Goedzak is een bier met een verhaal. Deze Blond heeft met 7% een stevige bite.

Hou je van hop, dan is Schelde Krab misschien wel jouw bier. Deze IPA heeft veel hopkarakteristieken en is heerlijk voor bijvoorbeeld de barbecue. Schelde Dulle Griet is een Dubbel, een donker bier met tonen van karamel. Meer geroosterde bitterheid vind je in de Schelde Oesterstout, een zeer donker bier met 8,5% alch