Nieuw: Desperados Virgin 0.0%

18 januari 2021

Het  toch al kleurrijke alcoholvrije bierlandschap is een nieuw bier rijker: Desperados Virgin 0.0%. Deze nieuwe variant van Desperados zonder alcohol heeft een verfrissende smaak.

Na een succesvolle lancering in Frankrijk is Desperados Virgin 0.0% nu ook in Nederland, België en Polen geïntroduceerd. Moederbedrijf Heineken Nederland speelt hier mee in op de toenemende vraag naar alcoholvrije producten en biedt consumenten met de verfrissende smaak en de kick waar Desperados bekend om staat een keuze voor elk moment.

Desperados Virgin 0.0% is geïntroduceerd in de maand van Dry January waarin mensen overal ter wereld een maand lang geen alcohol drinken. Niet alleen tijdens Dry January, maar ook de rest van het jaar kan je nu op nog meer momenten van de smaak en vibe van Desperados genieten. ‘‘Of je nu met vrienden geniet van een zonnige avond op het strand, een te gek festival beleeft of wilt genieten van een heerlijk biertje tijdens een barbecue in de tuin, met Desperados Virgin 0.0% heb je altijd die verfrissende smaakbeleving’’, aldus Nannette de Koning, Marketing Manager Global Brands bij Heineken Nederland.

Desperados Virgin 0.0% is in Nederland vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn (in 6-pack fles 33cl) en zal later ook in de horeca en vanaf half maart bij andere supermarkten beschikbaar zijn.