Melissa Cole komt met boek 'Bier in de keuken'

16 mei 2019
De Britse bierexpert Melissa Cole maakt met het boek 'Bier in de keuken' haar opwachting op de Nederlandse boekenmarkt. Melissa is al jaren een graag geziene expert tijdens biercompetities en festivals in ons land. Nu debuteert ze in ons land met een nederlandstalig boek.

In Bier in de keuken combineert bierexpert Melissa Cole twee van haar passies: heerlijke brouwsels en lekker eten. Aan de hand van 70 recepten gidst zij de lezer door de wereld van koken met bier: wanneer voeg je bier toe aan je gerecht? En welk bier smaakt daar vervolgens het beste bij?

Veelzijdige recepten

Melissa beschrijft het verhaal achter de combinatie ‘bier en eten’. Hoe combineer je eten en bier het beste? Welke items zijn handig in je voorraadkast? En dan snel over naar de praktijk: in de hoofdstukken Zo simple, Iets meer werk, Voor opscheppers en Kaas! geeft zij verrassende en veelzijdige recepten, leuke weetjes en informatie over de te gebruiken biersoorten (altijd meerdere opties mogelijk én volop aandacht voor Nederlandse en Belgische bieren). Van stoofpotjes tot chocoladetoetjes (met kriekbier!), van appelkruimeltaart tot pasta met krab en garnalen, van kebab tot asperges met luchtige hollandaisesaus.

Het boek Bier in de keuken is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel en online. Het boek kost € 24,99.