LAST MINUTE: Cadeau vergeten? Bierista heeft de oplossing

5 december 2019
Sinterklaas heeft het zo ontzettend druk. Zelfs bij de goedheiligman schiet er dan wel eens iets bij in. Geen nood, want Bierista heeft de oplossing. Bestel de Bierista Cadeaubon en binnen een minuut heb jij een geweldig cadeau in je mailbox!

Sinterklaas is vaste klant bij Bierista. Hij brengt vanavond een heleboel cadeauboxen langs bij bierliefhebbers. In deze cadeaubox zit de toegang tot de Bierista Bieropleiding. Twaalf hoofdstukken vol kennis en fun, inclusief een bierpack met twaalf speciaalbieren en een officieel Bierista Bierdiploma. Een garantie voor een heerlijk avondje.

Bestel nu

* Bierista Cadeaubon - voor een last minute oplossing. Dit is de snelle toegang tot de complete Bierista Bieropleiding. Nu bestellen en over een minuut de prachtige cadeaubon in je mailbox.
* Bierista Giftbox - Een luxe cadeaubox met toegang tot de volledige Bierista Bieropleiding. Vandaag besteld, de volgende werkdag verzonden. Een schitterend cadeau om te geven.
* Bierista Bieropleiding - Wat nou cadeau geven?! Ik wil de Bierista Bieropleiding zelf doen. Ik wil bierkennis, een diploma en een bierpack met twaalf bieren. Ik wil ook Bierista worden!