Jopen 25 jaar: anything but boring

12 november 2019
Jopen bestaat 25 jaar. Dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd. De Haarlemse brouwerij presenteerde deze week de nieuwe labels en een nieuwe motto: Anything but boring.

Wie jarig is trakteert en natuurlijk heeft ook Jopen leuke aanbiedingen. Kijk maar eens in de webshop. Bij een bestelling van twaalf flesjes krijg je de verzendkosten tijdelijk cadeau. In de shop vind je bekende bieren als de Jopen Mooie Nel en de succesvolle Jopen Non IPA met slechts 0,3% alcohol. Behalve bieren vind je in de shop ook verschillende soorten Jopen Gin.

Nieuwe labels

Ter gelegenheid van het zilveren jubileum introduceert Jopen nieuwe labels. Het Jopen-logo in de Gotische letters heeft plaats gemaakt voor een strakke frisse vormgeving. Alleen de karakteristieke J is gebleven.

Helemaal happy zijn ze bij Jopen met hun nieuwe motto: Antything but boring. Dit is wat ze daar zelf over zeggen: "Alles wat uit onze ketel komt is daarom lekker onverwacht en niet normaal lekker. Mocht je Jopen ergens tegen het lijf lopen, reken dan maar dat we er alles aan doen om elk laatste druppeltje dufheid uit je dag te persen."