Investeer in je personeel met Bierista Bieropleiding

1 augustus 2021
Horeca schreeuwt om goed personeel. De nood is hoog. Bierista biedt hulp met kennis en opleidingen. De Bierista Bieropleiding wordt door steeds meer horecabedrijven ingezet als wervingsmiddel en als incentive om bestaand personeel te houden.

Er is bijna geen horecabedrijf te vinden dat niet op zoek is naar goed personeel. De nood is hoog is echt hoog blijkt uit berichten van Koninklijke Horeca Nederland. "Door het gebrek aan personeel worden minder gasten aangenomen en soms worden zelfs de openingstijden aangepast omdat er te weinig personeel is. Dat is natuurlijk zonde. Samen met een aantal horecazaken heeft Bierista een succesvol traject afgerond waarbij extra personeel is aangetrokken. Deze nieuwe mensen krijgen de Bierista Bieropleiding, een leuke cursus, waarmee de bieromzet aantoonbaar stijgt", aldus Maurice Buijs van Bierista.

Beroepsopleiding

Bierista Bieropleidingen is de grootste en meest gewaardeerde bieropleiding van Nederland. "Vele duizenden bierliefhebbers, zowel particulieren als professionals uit de horeca en retail hebben hun Bierista Bierdiploma behaald. Daarnaast is de Bierista Bieropleiding sinds anderhalf jaar ook een erkend keuzedeel op de middelbare beroepsopleidingen. Het Bierista Bierdiploma toont aan dat je een gedegen bierkennis hebt, gasten kunt adviseren. Het certificaat is een parel op ieder cv, zeker erkend door werkgevers in horeca en retail."

Omzet omhoog

De Bierista Bieropleiding is succesvol gebleken in wervingscampagnes voor horecabedrijven in het westen en het zuiden van het land. "Niet alleen zien nieuwe personeelsleden de waarde van het diploma in. De Bierista Bieropleiding is ook een leuke manier om je kennis op biergebied te vergroten. Bij zes van de acht bedrijven werd de Bierista Bieropleiding ook aangeboden aan al het personeel. Gevolg is dat de kennis en aandacht voor bier flink is gestegen met positieve gevolgen voor de bieromzet en tot een grotere tevredenheid bij de gasten."

Meer informatie

Wil je meer weten wat Bierista voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur een mail naar Linda Peeters (linda@bierista.nl). Ben je werkzaam in de horeca en wil je ook de Bierista Bieropleiding volgen? Wijs je werkgever dan op de speciale mogelijkheden die Bierista heeft. Behalve online cursussen verzorgt Bierista ook cursussen en trainingen op locatie.