Het is eindelijk tijd voor een Sunny Day

De zomer laat nog even op zich wachten, maar met de start van de zomertijd en de langere dagen begint de creativiteit weer te stromen. Dit seizoen gaat over jezelf opnieuw uitvinden en Jopen doet precies dat. Met een nieuw brouwrecept voor hun Sunny Day IPA hebben ze het bier fruitiger en zachter gemaakt, waardoor het perfect is voor de zonnige lentedagen. Meer ananas, meer passievrucht, meer mango en meer grapefruit, en dat allemaal nog sappiger. 

Als onderdeel van (J)Open Seasons zal Jopen dit jaar elk seizoen zijn eigen versie van een seizoensbier uitbrengen. Voor de lente kiest de brouwerij voor een letterlijk frisse insteek met de Sunny Day IPA. Het bier is verrassend en net even anders dan de standaard lentebieren, die meestal zoeter zijn. Maar het is juist dat tintelende gevoel dat het lentegevoel zo kenmerkt.

Verkrijgbaarheid

De Sunny Day IPA is een fruitig bier met aroma's van ananas, passievrucht, mango en grapefruit. Het heeft een alcoholpercentage van 6,0% en wordt het best gedronken op 6°C. Binnenkort is het bier verkrijgbaar op blik en tap en heeft een adviesprijs van €2,49. Je kunt het vinden in supermarkten, bij de betere slijterij en in de horeca, en natuurlijk op jopenbier.nl.