Hertog Jan Grand Pilsener: Een gouden genot voor elk moment

2 april 2024

Met de Grand Pilsener tilt Hertog Jan de kunst van pilsenerbrouwen naar een nieuw niveau. Dit goudblonde bier belooft niet alleen een verrijking van alledaagse momenten, maar staat ook garant voor een smaakervaring die je niet snel zult vergeten. Als een indrukwekkende, maar toegankelijke creatie, weet de Grand Pilsener de essentie van genieten in elk glas te vangen.

De volmondigheid van dit speciaalbier, gecombineerd met de frisse doordrinkbaarheid van pils, creëert een unieke smaakbalans. Gebrouwen met een overvloed aan ingrediënten en door een langer lageringsproces, biedt het een rijke, volle body die zich onderscheidt door een fijne balans tussen zoet en licht fruitig, afgerond met een aangenaam bittere afdronk.

Met een stevig goudblond karakter, een alcoholpercentage van 5,7%, en een aanbevolen drinktemperatuur van 3 – 6°C, is de Grand Pilsener het perfecte bier voor wie zoekt naar diepte in smaak zonder de toegankelijkheid van een klassieke pilsener uit het oog te verliezen.

Micha, de Meesterbrouwer achter dit bier, benadrukt de unieke kwaliteiten van de Grand Pilsener: “Hertog Jan Grand Pilsener is onze extra volmondige variant op onze originele Pilsener. Gebrouwen met meer ingrediënten en langer gelagerd creëert dit bier een geheel eigen verwenmoment. Neem de tijd om te genieten van deze heerlijke Pilsener. Het is het wachten meer dan waard.”

De Hertog Jan Grand Pilsener is niet zomaar een bier; het is een ode aan het moment, een viering van smaak en ambacht. Laat je meevoeren op deze rijke smaakreis en ontdek hoe elk slokje je dag net dat beetje extra kan geven.

Waar te krijgen

De Hertog Jan Grand Pilsener ligt in de meeste Nederlandse supermarkten en is ook in de horeca te bestellen. Daarnaast is het bier ook verkrijgbaar in de brouwerijwinkel in Arcen en online.