Heinekicks will touch your sole

8 augustus 2022
Wil jij ermee gezien worden? Deze Heinekicks zijn sneakers van Heineken, waarvan de zool gevuld is met bier. Je loopt dus zogezegd over bier. Een mooie knipoog naar Nike Air, maar 'does this touch your sole?'

De grote baas van Heineken, Dolf van den Brink, hebben we er nog niet op gezien. Wel presenteerde hij met een zekere trots 'dat innovatie bij Heineken niet alleen in de fles zit'. Samen met de bekende schoenontwerper Dominic Ciambrone brengt Heineken nu deze sneaker op de markt. Deze introductie is nauw verbonden met de recente lancering van Heineken Silver.

Collectie

De schoenen zijn geproduceerd door The Shoe Surgeon. Mocht je de sneakers aan je collectie willen toevoegen, dan heb je een serieuze uitdaging. Voor zover bekend bij Bierista zijn de schoenen niet te koop in de sportzaak om de hoek. Volgens de producent zijn er 32 paar geproduceerd en worden er zeven later dit jaar verkocht in Singapore. Over de prijs valt weinig anders te zeggen, dan dat het een veelvoud zal zijn van een kratje Heineken.