Groninger Bierdiner bij jou thuis

7 maart 2021
Het Bierdiner Groningen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een traditie, tot een culinair feest waar bier en gerechten op perfecte wijze met elkaar worden gepaird. Corona gooit roet in het eten, maar organisator Progress Events heeft dé oplossing.

Op vrijdag 19 maart vanaf 19.00 uur worden de glazen gevuld en komen de recepten op tafel. Bij jou thuis! Jij kunt nu een complete box bestellen met eten en bier, die je thuis kunt opdienen. Je hoeft geen behendige kok te zijn, als je de eenvoudige instructies volgt, dan kun je na zeer korte tijd aan tafel om te genieten van een Gronings maal op sterrenniveau. Hoe leuk is dat?!

Biersommelier

Het is de bedoeling dat iedereen tegelijkertijd de gerechten heeft opgediend en de glazen heeft gevuld. Met de meegeleverde aftelklok gaat de timing helemaal goedkomen. Bij elke gang wordt het gerecht online toegelicht door de chef en geeft een biersommelier uitleg over het bijpassende bier.

Deelnemen

Dat de traditie van het Groninger Bierdiner in de Martinikerk wordt onderbroken door corona is jammer maar begrijpelijk. Als de gasten niet naar de kerk kunnen komen, dan brengt de organisatie het diner naar jou thuis. De kosten bedragen € 90,- per couvert. Je kunt de speciale box afhalen in Amsterdam en Groningen. De box met alle ingrediënten wordt ook bezorgd door heel Nederland. Verwen jezelf op 19 maart eens op een bijzondere manier. Bestel de box en geniet mee op vrijdag 19 maart.

Bierfestival Groningen

Niet alleen het Bierdiner Goningen is online. Ook het Bierfestival Groningen is dit jaar online. Je kunt het festival online meemaken op 15, 16 en 17 april. Op zaterdag 20 maart is er een Pre Party. Alle informatie hierover vind je op de website van Bierfestival Groningen.