Grolsch Proeverij streeft naar plek in Guinness Book of Records

17 december 2020
Marc Janssen, meesterbrouwer van Grolsch, houdt op vrijdag 18 december vanaf 19.00 uur een online-proeverij. De brouwer hoopt het record te breken van grootste online proeverij ooit. Daarvoor is het noodzakelijk dat er meer dan 1264 mensen meeproeven.

Bier proeven is vrijdagavond het belangrijkste. Maar er is meer. Je krijgt ook een kijkje in de keuken. Marc Janssen neemt je mee naar de Proefbrouwerij, de kraamkamer voor de speciale bieren van Grolsch. Muzikale noot komt van singer-songwriter Rob Dekay. Tijdens de proeverij staan drie bieren centraal: Grolsch Klassieke Blond, Grolsch Volle Dubbel en Grolsch Kruidige Tripel. Drie bieren die we op tweede kerstdag vast en zeker ook tegenkomen in de Bierista Bier Top 100 over 2020.

Hoe doe je mee?

Iedereen van 18 jaar en ouder kan gratis meekijken met de proeverij. Het is natuurlijk wel zo leuk als je daadwerkelijk de drie bieren voor je hebt staan, zodat je lekker kunt meeproeven. Haal dus zo'n cadeauverpakking in huis en zorg dat de bieren op temperatuur zijn. De proeverij start vrijdag 18 december om 19.00 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren. Bekijk hier de uitnodiging van meesterbrouwer Marc Janssen en meld je aan.