Gratis ‘Mens Erger Je Niet’, voor alle thuisblijvers!

13 maart 2020
Wat doe jij dit weekend? Geen festivals, geen voetbal, geen Formule1 ... Voor alle thuisblijvers: 'Mens Erger Je Niet'. Dit gezelschapsspel krijg je nu tijdelijk cadeau bij de Bierista Bieropleiding. Investeer eens in jezelf en besteed kostbare tijd met je dierbaren!

Waar is de tijd gebleven dat we met het gezin of met familie om tafel zaten en een ouderwets spelletje speelden? Gooien met de dobbelstenen, verhalen vertellen en samen lachen. De komende periode zijn we meer aan huis gebonden. Dan maak je er toch het beste van?! Investeer in jezelf, in kennis. Bestel nu de Bierista Bieropleiding en je kunt gelijk aan de slag. Gewoon lekker thuis vanuit je luie stoel leren over jouw favoriete onderwerp: Bier!

Een goed glas bier

Tussen het studeren door is het goed om af en toe even de zinnen te verzetten. Daarom geven wij nu tijdelijk het gezelschapsspel Mens Erger Je Niet cadeau. Zo kun je tijdens het spelen je opgedane kennis gelijk delen met je medespelers. En het wordt natuurlijk nog gezelliger met een goed glas bier erbij! 

Begin nu met studeren