Vijf goede redenen om nu de Bierista Bieropleiding te bestellen

Waarom zou ik de Bierista Bieropleiding bestellen? Natuurlijk draait het vooral om op een leuke manier veel bierkennis te vergaren. Maar daar gaat het niet alleen om. Als Bierista - met je officiële bierdiploma op zak - is er nog zoveel meer te beleven.

Wat dacht je ervan om de presentatie bij te wonen van de release van de nieuwe Hertog Jan Vatgerijpt-serie. Komende zaterdag wordt in de Hertog Jan-brouwerij in Arcen de Vatgerijpt-serie 2019 gelanceerd. Als Bierista kun je daar bij zijn. Jij krijgt uitleg van meesterbrouwer Gerard van den Broek en je proeft natuurlijk samen met hem de nieuwe bieren. Zo’n exclusieve proeverij onder leiding van de meesterbrouwer is een prachtige belevenis en helemaal gratis, alleen omdat jij de Bierista Bieropleiding hebt gevolgd en Bierista bent!

Bier & Big Festival

Als Bierista wil je natuurlijk graag proeven. Al is het alleen al om je kennis op peil te houden. Ga dan op zaterdag 23 maart eens een kijkje nemen op het Bier & Big festival in Eindhoven. Op dit gezellige bierfestival kun je tientallen verschillende bieren proeven. Daarnaast is er volop food en gezelligheid. Voor onze Bierista hebben we gratis kaarten klaar liggen!

Bierfestival Groningen

Is Eindhoven misschien een eindje weg, of kun je dat weekend niet. Geen probleem. Goed een week later kun je terecht in de Martinikerk in Groningen. Dit is een van de mooiste bierfestival van ons land en op een zeer bijzondere locatie. Ook hier hebben we voor onze Bierista’s gratis kaarten klaar liggen.

Korting bij Beerwulf

Je hoeft niet zo nodig de deur uit. Je blijft liever thuis en geniet daar van een goed glas bier. Ook dan heb je een streepje voor als Bierista. Bij elke bestelling  - geen minimumbedrag vereist - die je doet bij onze partner Beerwulf.com krijg je 10% korting.

Bestel de Bierista Bieropleiding

Ook voor het Bierfestival Zundert op 14 april hebben we gratis kaarten, en voor Hop on Hop off en ... Al dit voordeel en al die leuke acties … Alleen omdat jij Bierista bent. Omdat je ooit besloten hebt je bierkennis te vergroten bij de grootste bieropleiding van Nederland. Word ook Bierista! Bestel de Bierista Bieropleiding en krijg ook toegang tot dit vat vol met uitjes, kortingen en meer. Hier vind je het overzicht van alle lopende acties.

Bestel de Bierista Bieropleiding (of geen ‘m cadeau) en start vandaag nog jouw weg naar het Bierista Bierdiploma!
Blockimage bimage 1044