Vijf goede redenen om nu de Bierista Bieropleiding te bestellen

Waarom zou ik de Bierista Bieropleiding bestellen? Natuurlijk draait het vooral om op een leuke manier veel bierkennis te vergaren. Bierkennis is niet het enige. Als Bierista - met je officiële bierdiploma op zak - is er nog zoveel meer te beleven. Wij geven je vijf goede redenen waarom je de Bierista Bieropleiding zou moeten doen!

1. Vergroot je bierkennis

Als echte bierliefhebber wil je graag meer weten over bier. Dat is precies wat de Bierista Bieropleiding jouw biedt. Veel bierkennis op een toegankelijke manier gepresenteerd: veel foto's, infograpics en video's. De teksten zijn kort en bondig. Met een studiebelasting van gemiddeld acht uur haal jij je bierdiploma.

2. Gemak van online

Geen lessen op vaste tijden, geen gereis naar moeilijk bereikbare locaties. De Bierista Bieropleiding is er voor de bierliefhebbers van nu. Online studeren waar en wanneer jij dat wilt. Gewoon thuis vanuit je luie stoel op je telefoon of je laptop. Nu bestellen en je kunt gelijk beginnen. Je leert in je eigen tempo. Ook je examen doe je thuis online wanneer het jou uitkomt. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Het enige praktijkdeel is het Bierista Bierpack. Dat krijg je gratis toegestuurd. Twaalf speciale bieren om lekker te proeven.

3. Met je Bierdiploma kom je verder

De Bierista Bieropleiding is samengesteld door bekende bierexperts. Zowel grote als kleine brouwers verlenen hun medewerking aan deze succesvolle opleiding. Al het lesmateriaal is onafhankelijk, er is niet gesponsord. De opleiding is voor alle bierliefhebbers die hun kennis willen vergroten en plezier willen hebben. Dankzij de kwaliteit van deze opleiding maken zelfs veel professionals uit horeca en retail gebruik van de Bierista Bieropleiding. Er is ook vraag vanuit het middelbaar beroepsonderwijs. Bij Bierista houden we van kennis delen: of je nou bierliefhebber bent, barmedewerker of student. Met je officiële bierdiploma heb je altijd een streepje voor!

4. Gewaardeerd met een 9,8

Bierista bewijst dat leren leuk kan zijn. Je bierkennis vergoten met een smile op je gezicht. Er is veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van het lesmateriaal. Unieke afbeeldingen en video's maken dit een toegankelijke biercursus. Meer dan 2000 bierliefhebbers gingen je voor. Zij waarderen de op opleiding met gemiddeld een 9,8!

5. Gratis bier

Gratis bier geven is helaas niet toegestaan. Dat doen we dus ook niet. Bierista nodigt je wel uit voor gratis rondleidingen, proeverijen, festivals en exclusieve bijeenkomsten. Daarnaast bieden we regelmatig exclusieve content en gratis speedcourses aan, waarmee jij je bierkennis op peil houdt. Je mag ook expert reviews schrijven, waarmee je je kennis kunt delen met andere liefhebbers. Als Bierista heb je heel veel voordeel, zoals korting bij Beerwulf en tal van brouwerijen.

Bestel de Bierista Bieropleiding (of geen ‘m cadeau) en start vandaag nog jouw weg naar het Bierista Bierdiploma!