Genieten met een biertje in de zon

7 augustus 2021
Dagelijks verschijnen er op Bierista tal van nieuwe expert-reviews. Zo weet je als bierliefhebber precies welke bieren je moet hebben en welke bieren je beter kunt laten staan. Bierista wijst je de weg in de hedendaagse bierjungle. Uit al die verse expert-reviews kiezen we er wekelijks drie uit die we eens extra in het zonnetje zetten.

Over het zonnetje gesproken. Het eerste bier dat we hebben geselecteerd is FF lekker met je bek in het zonnetje van Uiltje Brewing Company. Dit frisse hoppige bier heeft pit en karakter en toch maar 3,6% alcohol. Het is een dorstlesser met een bite, door Bierista gewaardeerd met een dikke 7,3! Ook op de burelen van Bierista is dit Haarlemse bier vaste prik.

Vedett Session IPA

In dezelfde categorie vind je Vedett Session IPA. Ook dit bier heeft maar weinig alcohol, 2,7% om precies te zijn. Toch is dit een dorstlesser met veel smaak. Je proeft de groene tonen van de hop, die fruitige aroma's in zich hebben. Vedett Session IPA is een heerlijke starter of een doordrinkbier voor op het terras en bij de barbecue. Net als FF lekker met je bek in het zonnetje is ook dit vriendelijke geprijsde bier verkrijgbaar in nagenoeg elke supermarkt.

Lowlander White Ale

Lowlander is een brouwerij die een enorme groei doormaakt. Het is een brouwerij die de zaakjes goed op orde heeft. De kwaliteit van de bieren is geweldig, de marketing klopt en ze roepen niet alleen van alles over duurzaamheid, ze voegen daadwerkelijk de daad bij het woord. Een geliefd bier is Lowlander White Ale. Het is een Witbier gebrouwen met verschillende ingrediënten die je dankzij de geweldige balans allemaal ruikt en proeft. Met 5,0% alcohol is dit ook een verfrissende dorstlesser; heerlijk op het terras en vooral ook bij een pannetje mosselen.

Expert-reviews

De expert-reviews van Bierista vind je op de site van Bierista. Zie het als een gids in de bierjungle. Weet je niet welk bier je moet kiezen, raadpleeg dan Bierista. De gediplomeerde Bieirsta's vertellen je precies welk bier bij jouw smaak past. Wil je zelf ook expert-reviews schrijven en zo je eigen smaakbibliotheek opbouwen? Doe dan nu de Bierista Bieropleiding. Bestel nu en ga gelijk aan de slag!