Exclusieve rondleidingen voor Bierista's

26 maart 2019
Als Bierista heb je altijd een streepje voor. Voor onze gediplomeerde Meesters in bier organiseert Bierista met regelmaat leuke bijeenkomsten, rondleidingen en proeverijen. Je moet je bierkennis natuurlijk wel een beetje onderhouden en het liefst verder uitbreiden. Bier is fun, zo vinden wij. Daarom kunnen Bierista's kosteloos of tegen een fikse korting deelnemen aan allerlei events.

Onlangs waren we op bezoek bij Brouwerij De 7 Deugden in Amsterdam, Brouwerij Klein Duimpje in Hillegom en Brouwerij de Moersleutel in Alkmaar. Zo'n uitstapje levert altijd nieuwe contacten op en door de uitleg van de brouwers steek je steeds weer wat nieuws op. Het proeven van de bieren is natuurlijk een opgave, maar niemand die daarover klaagt ...

Heb je deze uitjes gemist? Niet getreurd we hebben nog veel meer tripjes voor je in het verschiet. En dat niet alleen: wij bieden Bierista's ook heel veel voordeel. Kijk hier voor een overzicht. Ben je Bierista en wil je leuke en leerzame uitje bijwonen? Stuur dan een mail naar melanie@bierista.nl. Heb je nog geen bierdiploma? Bestel dan snel de grootste en leukste biercursus van Nederland en wie weet ben jij erbij bij een van de volgende trips.

Op de agenda staan:
- Rondleiding + proeverij - Uiltje Brewing Company - Haarlem - vrijdag 31 mei
- Rondleiding + proeverij - Brouwerij Egmond - Egmond aan den Hoef - zaterdag 29 juni
- Rondleiding + proeverij - Nevel Artisan Ales - Nijmegen - zaterdag 28 september

Heb je een brouwerij, café of restaurant en wil je ook wat leuks doen met onze Bierista's? Mail dan naar Melanie Schuurman - melanie@bierista.nl. Zij kan je alles vertellen over ons partnership en de aantrekkelijke mogelijkheden.