Enquête: 'Ga je vroeger naar de kroeg?'

7 oktober 2020
Het zijn zware tijden voor de horeca. Gelukkig ontstaan er hartverwarmende initiatieven die horeca en ook bierbrouwers een hart onder de riem steken. Meest recente voorbeeld is de actie 'Vroeg naar de kroeg'. Wij hebben een aantal vragen en zijn benieuwd of jij daadwerkelijk eerder van huis gaat voor je glas bier.

Bierista is benieuwd naar jouw mening. Daarom hebben we een korte eenvoudige enquête opgezet om jouw mening te horen. Wat vind je überhaupt van de actie 'Vroeg naar de kroeg'? Help je daarmee echt de horeca? Of is het misschien wel onverstandig om juist nu op te roepen om bij elkaar te komen.

Doe mee

De meest recente maatregelen hakken er flink in. Ga je er nog wel op uit, of drink je liever thuis? Om 22.00 uur gaan de deuren dicht. Wat vind je daar van? Drink je minder omdat de deuren eerder dicht gaan? Deze vragen en meer vind je hier: GA NAAR DE ENQUETE.

Wij stellen je deelname erg op prijs. Onder de respondenten verloten we een aantal prijzen. De winnaars maken we bekend op vrijdag 16 oktober op Bierista.