The Dutch Beer Dad haalt Bierista Bierdiploma

5 maart 2019
Hij beschouwde zichzelf als een liefhebber met al wel wat bierkennis. Toen begon hij aan de Bierista Bieropleiding. Het was even studeren, maar flashbacks met stinkende klaslokalen en muffe boeken had hij gelukkig niet. Over bier leren is natuurlijk ook wel iets anders. Zeker als je er een bierpakket bij krijgt om te proeven. Zonder al te veel moeite vergaarde hij bakken vol bierkennis en deed hij praktijkervaring op in het proeven. Met zijn Bierista Bierdiploma op zak is ook The Dutch Beer Dad, Bas de Goede, een heuse bierexpert.

Bas de Goede is niet de enige die afgelopen jaar de Bierista Bieropleiding deed. Vanaf de start vorig jaar liep het gelijk storm. Inmiddels hebben enkele duizenden mensen de online bieropleiding aangeschaft. Zoals Bas ook heeft ervaren is het simpel en eenvoudig je bierkennis op te vijzelen op een leuke en aantrekkelijke manier. Veel beeldmateriaal, veel video's en natuurlijk het Bierista Bierpack met twaalf bieren die je moet proeven en beschrijven.

Bierdiploma

The Dutch Beer Dad heeft ondervonden hoe prettig het is dat je zelf bepaalt waar en wanneer je tijd hebt om te studeren. In amper acht uur tijd heb jij dusdanig veel bierkennis verzameld dat jij onlione examen kunt doen voor je Bierista Bierdiploma. En met dat bierdiploma op zak krijg je vele extra's, zoals kortingen en gratis proeverijen en rondleidingen. Lees zelf hoe enthousiast The Dutch Beer Dad is over de Bierista Bieropleiding en bestel 'm zelf ook! Cadeau geven kan natuurlijk ook, maar zo'n opleiding krijgen is toch nog net iets leuker dan 'm geven!