Doe de bierquiz 2020

29 december 2020
Hoe is het gesteld met jouw bierkennis? Heb je het afgelopen jaar het biernieuws goed gevolgd? Bierista heeft een leuke bierquiz voor je klaar staan om te kijken wat jij weet over het bierjaar 2020.

Iedereen kan deelnemen aan deze quiz. Ben je Bierista, dan vind je de bierquiz op je accountpagina. Ben je nog geen Bierista? Maak dan gratis en vrijblijvend een eigen account aan. Klik op de grijze Bierquiz 2020-badge om de quiz te starten. Beantwoord jij tenminste 7 van de 12 vragen goed, dan wordt de Bierquiz 2020 badge actief.

Certificaat

Ben je geslaagd dan ontvang je ook een Bierista-certificaat in je mail. Daarbij vind je ook een mooie aanbieding voor een bierpakket, waarmee je je praktijkkennis nog verder op peil kunt brengen. Doe de quiz en kijk of jou het afgelopen jaar iets is ontgaan.

Bierkennis

Wil je meer kennis over bier in het algemeen? Wil je weten hoe het brouwproces in elkaar steekt, welke bierstijlen er zijn en hoe je simpel kunt komen tot spannende bier-spijs combinaties? Doe dan de Bierista Bieropleiding. Hiermee heb je een leuk en tegelijkertijd zeer nuttig tijdverdrijf. Haal nu ook je Bierista Bierdiploma en word Bierista Meester in Bier.