Desperados opent The Cut Club tijdens ADE

5 oktober 2022
Desperados opent dit jaar, in samenwerking met Amsterdam Dance Event (ADE), The Cut Club in Amsterdam. Deze kapsalon meets Dance Club zorgt ervoor dat de bezoeker de headliner van de avond wordt. Met een speciaal ontwikkelde air-compressed hairstyling machine, die verbonden is aan de draaitafel, creëert de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek.

Behalve dat de gasten de headliners van de avond zijn, heeft The Cut Club ook vette line-up. Een van deze DJ’s is Amsterdams opkomend DJ talent BELLA, zij zal met haar beats de muziek en kapsels, op zijn kop zetten. Daarnaast draaien Lucky Done Gone en Julian Anthony, ook zij zorgen dat jij met je kapsel helemaal ADE-proof bent. The Cut Club opent haar deuren op woensdag 19 oktober van 18.00 tot 22.00 op de Spaarndammerstraat 460 in Amsterdam. Wil je er bij zijn? Inschrijven kan via: www.desperados.com/cutclub.

Desperados

Desperados is sinds 2019 officiële partner van ADE. ‘’We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Het merk weet altijd een interessante invalshoek te vinden en daarmee een unieke en creatieve twist te geven aan een feest. Dat kunnen wij vanuit ADE alleen maar omarmen", aldus Jorinde Boom, Head of Partnerships Amsterdam Dance Event. "De combinatie van upcoming DJ’s en een evenement waar de bezoeker in de stemming kan komen voor een week vol muziek en creativiteit is wat ons betreft ideaal!’’