Derde editie Culinaire Bierwandeling Proeftocht Leiden

20 februari 2020

Dé Proeftocht, een culinaire bierwandeling in het centrum van Leiden op 1 maart is geheel gewijd aan bier-spijs-combinaties. De chefs van vijf Leidse restaurants hebben vijf gerechten samengesteld die samen met een bier van een kleine Nederlandse brouwerij een uitermate smakelijke proeverij vormen. De deelnemende restaurants zijn onder andere restaurant de Vriend, het Prentenkabinet, de Gaanderij, BFF , In den Bierbengel en IJscafé Danice.

De deelnemers wandelen van het ene naar het andere restaurant aan de hand van een aantrekkelijke wandelroute. In de restaurants genieten zij van heerlijke gerechten die worden vergezeld van een glas bier van een kleine Nederlandse brouwerij.

Veel aandacht wordt besteed aan de bier-spijscombinaties die worden geserveerd die vooral worden bereid op basis van streekproducten. Het glas van 15cl, dat na afloop mee naar huis mag, en de wandelroute liggen op de eerste locatie klaar. De kosten per deelnemer bedragen € 54,50 p.p. (incl. vijf bieren met bijpassend gerecht, een proefglas en routebeschrijving). De online inschrijving stopt op donderdag 26 februari  om 12.00 uur. Meer informatie en reserveren kan op de website.