Cadeautip: Je maakt iedereen blij met de Bierista Bieropleiding

15 november 2020
De Bierista Bieropleiding is een aangenaam en nuttig tijdverdrijf voor iedereen die van bier houdt. Op een toegankelijke manier leer je van alles over bier. Je verrijkt je bierkennis, waardoor je bier nog meer gaat waarderen. Wist je dat je de Bierista Bieropleiding ook prima cadeau kunt geven?! De speciale cadeaubox is leuk m te geven en natuurlijk nog leuker om te krijgen.

De cadeaubox voor de Bierista Bieropleiding is een gewild cadeau. Met de speciale card in de box activeer je de Bierista Bieropleiding en kun je direct aan de slag. Het bijbehorende bierpack krijg je binnen enkele dagen thuisgestuurd. Dan is het een kwestie van proeven en kennis vergaren, totdat je bij het examen komt. Als je de video's hebt bekeken, de stof hebt doorgenomen en je hebt lekker geproefd, dan zijn de 60 meerkeuze vragen echt niet moeilijk. En je hoeft er maar 45 goed te hebben om dat felbegeerde Bierista Bierdiploma in de wacht te slepen!

Cadeaubox

Maak iemand blij en bestel hier de cadeaubox. Met de cadeaubon-code BIER20 krijg je bovendien nu tijdelijk 20% korting op dit populaire geschenk.

Bierista Bieropleiding

Het is weer vroeg donker, de avonden zijn lang. Een ideale periode om je kennis te vergroten. En niets is leuker dan kennis vergaren op biergebied! Bestel de Bierista Bieropleiding en je kunt gelijk aan de slag. Het bierpakket met lesmateriaal (12 bieren) staat binnen enkele dagen bij je voor de deur. Dan is het aan jou om het felbegeerde Bierista Bierdiploma in de wacht te slepen. Het slagingspercentage ligt ruim boven de 90% en de gemiddelde waardering van de duizenden mensen die je voor gingen, ligt op een 9,8. Check de reviews op de bestelpagina. Gebruik nu tijdelijk de code BIER20 voor 20% korting!

Last minute

Cadeau vergeten en heb je nu - echt nu - een onvergetelijk geschenk nodig?! Wij hebben de oplossing. Bestel de cadeaudon van de Bierista Bieropleiding. Gegevens invullen en binnen enkele tellen heb jij een prachtige cadeaubon in je mailbox en heb je het ideale cadeau om iemand heel blij te maken. Eenvoudig en snel!