Brouwerij Noordt haakt aan als partner bij Bierista

3 februari 2019
Bier is plezier. Dat staat met hoofdletters geschreven in het DNA van Brouwerij Noordt. Bier is ook hard werken. En dat kunnen ze in Rotterdam! De afgelopen jaren hebben frontman Peter Rouwen en zijn team iets geweldigs neergezet. Reden waarom we bij Bierista Bieropleidingen trots zijn dat deze geweldige brouwerij al nieuwe partner mogen verwelkomen.

Ketelbinkie

Brouwerij Noordt timmert geweldig aan de weg. De bieren die aan de Zaagmolenkade worden gebrouwen ontvangen de ene na de andere prijs. Samen met grootheden als Herman den Blijker en Hidde de Brabander werden er speciale bieren gebrouwen. Nog niet zo lang geleden won de brouwerij de Ketelbinkie-prijs. Deze prijs is voor de beste, meest innovatieve jonge onderneming in Rotterdam. Logisch dus, dat Brouwerij Noordt deze prijs won ... Toen eind 2018 de Bierman van het Jaar werd gekozen was ook niet verbaasd dat het Peter Rouwen was. Iedereen gunt het deze bierman ook vanwege zijn enthousiasme en bereidheid zijn kennis en kunde te delen.

Bierista Bieropleiding

Met Brouwerij Noordt als partner is het nog fijner een Bierista Bierdiploma op zak te hebben. Want je kunt binnenkort meer aantrekkelijke acties rond Brouwerij Noordt tegemoet zien. Je kunt nu alvast even komen proeven, want Bierista's krijgen voor maar 5 euro een proefplankje met excellente Noordt-bieren.
Wie de Bierista Bieropleiding doet investeert in zichzelf. Je doet veel bierkennis op en na je examen krijg je een diploma. Zoals je al snel zult ervaren is dat document je paspoort voor de bierhemel. Als Bierista word je namelijk uitgenodigd voor interessante en leerzame uitjes en geniet je veel voordeel op je diverse bierzaken. Hier vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.

Bier is plezier, bier is fun, bier verbroedert. Allemaal kreten, die zowel bij Brouwerij Noordt als bij Bierista passen. Wil je de fun niet missen die beide partijen voor Bierista's in petto? Zorg dan dat je snel je Bierista Bieropleiding hebt afgerond!