Bronckhorster Ridge in blik

4 mei 2020
Bij Bronckhorster Brewing Company zitten ze nooit stil. En dat leidt vaak tot mooie nieuwe bieren of innovaties. Vandaag komt de Achterhoekse brouwerij met de Ridge, een New England IPA die verschijnt in blik.

Volgers van Bronckhorster Brewing Company kennen vast en zeker de uiterste fruitige en smaakvolle OurRidgeinale. Dit bier werd ontwikkeld en uitgebracht ter gelegenheid van de geboorte van Ridge, zoon van Raymon Gammage en kleinzoon van brouwer Steve Gammage. Deze New England IPA is nog eens kritisch tegen het licht gehouden en dat heeft geleid tot een nieuw recept.

Blik

Als we Steve en Raymon Gammage mogen geloven is de Ridge nog frisser, nog fruitiger. De hop spat er vanaf. Dat is precies de reden dat je de Ridge zo vers mogelijk wilt drinken. Blik is de ideale verpakking om de versheid langer te waarborgen. Dus verschijnt dit bier in blik. Een kleine primeur, want niet eerder verscheen er een bier van de Bronckhorster Brewing Company op blik.

Nightporter

Bronckhorster bestaat ruim tien jaar en is van meet af aan een adres waar prijswinnende bieren worden gebrouwen. Bronckhorster Nightporter werd in 2018 verkozen tot Beste Bier van Nederland, nadat het internationaal al een prijzenkast vol medailles had binnengesleept. Ook de Bronckhorster Angus Triple, Bronckhorster Midnightporter en niet te vergeten de Bronckhorster Brok in de Keel en de Bronckhorster IJsselbock. Stuk voor stuk bieren die ook zeer hoog worden beoordeeld door de gediplomeerde bierkenners