Brewdog Outpost Rotterdam ready for take off

24 mei 2020

Het gonsde al een tijdje, maar nu is het officieel: in de voormalige Thoms Stadsbrouwerij is het Schotse Brewdog neergestreken.

De bieren van Brewdog, Punk IPA, Hazy Jane, Elvis Juice, om er maar een paar te noemen, zijn wereldberoemd. Voor de fans heel erg fijn dat er nu een Brewdog Outpost is in Rotterdam.

Missie 

Brewdog is een brouwerij met een missie. Het biermerk wil het liefst de hele wereld veroveren. Aan het Raamplein 1 strijken ze neer in de voormalige Thoms Stadsbrouwerij, dat achter het raadhuis aan de Coolsingel ligt. Thom van Zanen en Sam Krebbers zwaaien de scepter in Brewdog Rotterdam. "De officiële opening hadden we bedacht in april, maar door Covid-19 moesten we deze helaas uitstellen. De zaak gaat pas onder de naam Brewdog open wanneer de volledige Brewdog experience, inclusief de altijd spectaculaire opening, geboden kan worden", vertellen de uitbaters.

Flipperkast

De zaak is geheel verbouwd, met een flipperkast als stralend middelpunt, is nu open onder het motto ‘The Dog is coming’. Nieuwsgierig hoe het eruit ziet? Maak dan alvast kennis met 'The Dog' door een ‘walk thru’ van ‘brews, booze en chews’. De crew kan niet wachten tot het is toegestaan om open te gaan onder de naam  ‘Brewdog Outpost Rotterdam’.

Keuken

De Rotterdamse chef Frank van Donkelaar neemt de keuken voor zijn rekening. Samen met zijn team worden de beroemde ‘Buffalo Chicken Wings’, verschillende burgers en een aanbod van vegetarische en veganistische gerechten voor het eerst in Nederland geïntroduceerd.