Bourgondisch genieten op Streekbierfestival Gimmert Gist

5 juli 2024

Sinds 2017 brengt Streekbierfestival Gimmert Gist de smaak van speciaalbier naar het Ridderplein in hartje Gemert. Dit festival is uitgegroeid tot een niet te missen evenement voor bierliefhebbers en bourgondiërs. Met een perfecte mix van speciaalbier, heerlijk eten, live muziek en een gezellige overdekte ambiance, biedt dit festival alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag uit. Ook dit jaar kun je weer optimaal genieten op zondag 14 juli.

Bij Streekbierfestival Gimmert Gist staan lokale en regionale brouwerijen centraal. Naast de grotere craftbrouwerijen uit Brabant en Limburg, biedt het festival een unieke kans om de bieren van microbrouwerijen uit de omgeving te proeven. Dit is dé plek om kennis te maken met de prachtige diversiteit van bierbrouwend Brabant en Limburg.

Bourgondisch genieten gaat hand in hand met een goed glas bier. Daarom kun je op het festival niet alleen genieten van heerlijke speciaalbieren, maar ook van verschillende culinaire hoogstandjes. Er is aan alles gedacht om je smaakpapillen te verwennen.

Wat is een festival zonder muziek? Tijdens Streekbierfestival Gimmert Gist kun je genieten van live optredens van bands en singer-songwriters. Dit zorgt voor de perfecte sfeer om samen met vrienden en familie te genieten van een geweldige festivaldag.

Informatie:

- Datum: Zondag 14 juli 2024

- Tijd: 13.00 uur – 19.00 uur

- Locatie: Ridderplein Gemert

Winactie: 2x2 tickets voor het festival

Wil je dit fantastische festival niet missen? Doe dit weekend mee aan onze winactie op social media! We geven 2x2 tickets weg voor Streekbierfestival Gimmert Gist. Houd onze kanalen in de gaten en maak kans op deze smakelijke prijs.

Mis het niet en kom proeven, genieten en ontdekken op Streekbierfestival Gimmert Gist! Proost!