BLACK FRIDAY: Het is nu of nooit

24 november 2022
Ook bij Bierista zijn wel in de ban van Black Friday. We hebben een geweldige deal voor je: Koop twee Bierista Bieropleidingen Cadeauboxen en je hoeft er maar eentje af te rekenen. Nu is het moment om samen met je vriend of vriendin je te storten op bier!

De Bierista Bieropleiding Cadeaubox koop je normaal gesproken voor € 159,-. Tot en met maandag 28 november koop je er twee voor maar € 149,-. Dit is een tijdelijke deal en op=op.

 In elke cadeaubox zit een pas met een unieke code. Hiermee heb je direct toegang tot de Bierista Bieropleiding. Zodra je de code hebt geactiveerd gaan wij voor je aan de slag. Bij deze deal hoort namelijk ook een bierpack met twaalf verschillende bieren. Die krijg je automatische thuisgestuurd. Voor alle duidelijkheid: Je koopt twee cadeauboxen en bij elke cadeaubox zit dit bierpack met twaalf bieren.
Kort samengevat: 
- Twee Bierista Bieropleiding Cadeauboxen van € 318,- nu tijdelijk voor slechts 149 euro;
- Per cadeaubox krijg je het bijbehorende bierpack met twaalf verschillende bieren thuisgestuurd;
- Bierista Bieropleiding bestaat uit twaalf delen vol bierkennis;
- Inclusief online examen;
- Als je slaagt krijg je het persoonlijke Bierista Bierdiploma thuisgestuurd;
- Geen verborgen kosten of andere verplichtingen
- Laagste prijsgarantie

Bestel nu!

Over Bierista

Bierista is de bekendste en hoogst gewaardeerde online bieropleiding van ons land. Bierista ontwikkelt educatieve programma's met en voor bierbrouwers. Bierista heeft ook het keuzedeel Bierkennis ontwikkeld voor de MBO-opleidingen in ons land. De community met gediplomeerde Bierista's biedt diverse voordelen, zoals exclusieve toegang tot speedcourses.

Cadeauboxen

Na het bestellen van deze Black Friday-deal krijg je de cadeauboxen binnen enkele dagen per post thuisgestuurd. De boxjes kunnen door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Je kunt de opleiding zelf activeren en je kunt de andere box (of beide cadeauboxen) cadeau geven aan iemand die wel van een biertje houdt.