Black Friday: Bierista Bieropleiding voor 99 euro!

24 november 2021
Vrijdag is het Black Friday! En ook bij Bierista krijg je veel voordeel. Wie tot en met maandag 29 november een Bierista Bieropleiding bestelt, krijgt namelijk een mooie korting. Zo betaal je nu geen 125 euro, maar slechts 99 euro voor de Bierista Bieropleiding. 

De Bierista Bieropleiding is de grootste en leukste bieropleiding van Nederland. Je vergaart veel bierkennis op een manier die helemaal past bij de bierdrinker van nu. De opleiding wordt gewaardeerd met gemiddeld een hele dikke 9. En al meer dan 5000 bierliefhebbers gingen je voor. Je bestelt de Bierista Bieropleiding nu voor slechts 99 euro met de code BLACKFRIDAY. Pak nu je kans, want voordeliger dan dit wordt het echt niet!

Bierista Bierpack

De Bierista Bieropleiding is compleet met online lesmateriaal, Bierista Bierpack met twaalf speciaalbieren, examen en het officiële Bierista Bierdiploma. Bestel 'm nu, ga gelijk aan de slag. 100% fun gegarandeerd!

Pak je kans!

Bestel nu de Bierista Bieropleiding. Leuker, voordeliger en eenvoudiger kunnen we het niet maken. Let op, deze speciale Black Friday-aanbieding geldt tot en met maandag 29 november.

Ja, ik wil!