Bierista's hebben het voor het zeggen

18 juli 2020
Je hebt het vast al gezien: Bierista heeft een nieuwe homepage. Bierista's spelen voortaan de hoofdrol. Met de bierkennis van deze gediplomeerde bierkenners zijn Bieirsta's een inspiratiebron voor andere bierliefhebbers. Met de kennis en de expert-reviews bepalen deze bierambassadeurs welke bieren en brouwerijen er echt toe doen.

De nieuwe website van Bierista zet Bierista's nog mmeer op een voetstuk. Onze duizenden Bierista's krijgen het podium om hun kennis te delen. Doel is nog meer mensen enthousiast te maken voor de kleurrijke bierwereld. Samen nog meer bierplezier te beleven. En ook om de vele duizenden bierliefhebbers  - indien nodig - wegwijs te maken in de hedendaagse bierjungle.

Expert-reviews

Bierista's hebben veel bierkennis opgedaan in de hoog gewaardeerde Bierista Bieropleiding. Dit bieravontuur hebben ze bekroond met het felbegeerde officiële Bierista Bierdiploma. Een van de zaken die je leert in deze toegankelijke e-learning is het beoordelen van bier. Je leert hoe je een expert-reviews moet maken. Bierista schrijven dagelijks vele reviews, waarmee elke bierliefhebber zijn voordeel kan doen.

Top 10

Al die duizenden expert-reviews hebben we bovendien handzaam samengevat in handige Top 10-lijstjes. De inhoud wordt dus geheel bepaald door Bierista's, de bierdrinkers van nu. De Top 10-lijstjes geven in een oogopslag weer welke bieren beslist de moeite waard zijn. Met een bier uit een van de deze lijstjes heb je gegarandeerd een topbier in je glas.

Bierista Bieropleiding

Het schrijven van expert-reviews en daarmee anderen inspireren is een van de vele voordelen van een Bierista. Als gediplomeerde bierkenner krijg je veel voordeel op bv. je bieraankopen. Ook bezoeken we brouwerijen en laten we je nieuwe bieren proeven. Daarnaast ben je natuurlijk nooit uitgeleerd en bieden we je regelmatig gratis korte online cursussen aan. Word ook onderdeel van deze community en proef het bierplezier en de vele voordelen. Start vandaag nog je Bierista Bieropleiding. Met de cadeaucode Zomerzon10 krijg je nu tijdelijk 10 euro korting!