Bierista en Kolibrie HRM gaan partnerschap aan

17 juni 2019

Kolibrie HRM voor Horeca en Bierista BV zijn een partnerschap aangegaan. De samenwerking heeft als insteek talentontwikkeling en het verbeteren van bierkennis bij horecapersoneel.

Enthousiaste, gelukkige medewerkers met verstand van zaken. Daar gelooft én investeert Kolibrie in. Als marktleider voor payroll in de horeca is Kolibrie een grote werkgever. Bovendien ondersteunt Kolibrie ondernemers bij het aantrekken, ontwikkelen en gelukkig maken van hun talenten. Onder het motto ‘Happy talents, booming business’ helpt Kolibrie bij talentontwikkeling en bij de groei van medewerkers, teams en bedrijven.

Werkgeluk

Werkgeluk hangt samen met talent en plezier. Doen waar je goed in bent, doen wat je leuk vindt en daarin groeien. Passie voor en kennis van de producten die in de horeca verkocht worden, spelen daarin een grote rol. Daarom werkt Kolibrie graag samen met Bierista. Omdat medewerkers met een Bierista Bierdiploma hun gasten als geen ander kunnen adviseren én omdat een Bierista Bierdiploma bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van medewerkers. Met een toegankelijke online opleiding die zeer gewaardeerd wordt. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen!

Gedegen vakkennis

Maurice Buijs van Bierista ziet ook de vele voordelen van de samenwerking. “In anderhalf jaar tijd zijn we uitgegroeid tot de grootste bieropleiding van Nederland. Dat geeft aan hoe groot de behoefte is aan bierkennis, die op een aantrekkelijke en toegankelijke wijze wordt aangeboden. De Bierista Bieropleiding combineert gedegen vakkennis met het plezier van bier. Wij maken leren leuk en dat krijgen we ook terug van onze cursisten. De online biercursus wordt gemiddeld gewaardeerd met een hele dikke 9!”.