Bierista Alain start Horeca in Beweging

20 oktober 2020
Niet bij de pakken neerzitten. Iets doen. Kijken waren kansen liggen en perspectief geven. Alain Schepers van Bierista en Bert van Zijtveld van restaurant De Heikamp zijn op een missie.

Het duo uit het Achterhoekse Ruurlo lopen in tien dagen meer dan 200 kilometer. Onderweg spreken zij met meer dan 40 ondernemers, experts en deskundigen, die met hun kennis, energie en ideeën tot inspiratie zijn. "Het idee is spontaan ontstaan na de nieuwe maatregelen. Bert en ik hadden al wel een idee voor een bijzondere tocht. De lockdown van de horeca liet de puzzelstukjes in elkaar vallen. Wij willen met met behulp van onze gasten inspireren en de horeca laden met positieve energie."

Zwarte Cross

De tiendaagse voettocht is maandag gestart. Vandaag start de dag met een gesprek met een wandeling van 14 kilometer met Ronnie Degen, organisator van de Zwarte Cross, het grootste festival van Nederland. Later op de route wandelen onder andere Peer Swinkels van Swinkels Family Brewers en Lucie Wigboldus, directeur van de branchevereniging Nederlandse Brouwers mee.

Wij houden je hier op de hoogte van de avonturen van Alain en Bert. Je kunt ook kijken op de Facebook-pagina HorecaInBeweging. Meer ook op Twitter, Instagram en YouTube. #horecainbeweging