Online naar Mout Bierfestival

25 mei 2020
Net als vele andere festivals en evenementen gaat ook het Mout Bierfestival in Nijmegen, Arnhem, Tilburg en Enschede dit jaar niet door. Om de kater een beetje te verzachten, heeft de organisatie iets leuks bedacht.

“We hebben veel lieve reacties ontvangen van trouwe festivalgangers, brouwerijen en zzp’ers waarmee zo prettig samenwerken en willen graag wat terugdoen,” aldus de organisatie. Om ervoor te zorgen dat liefhebbers toch een soort van festivalgevoel krijgen, heeft de organisatie twee bierpakketten samengesteld voor de Mout-bezoeker.

Whats in it?

Wat kun je verwachten als je zo’n bierpakket besteld? Nou, veertien verschillende bieren van brouwerijen die op het Mout Bierfestival zouden staan, gadgets als een glas, entreeticket voor het eerstvolgende festival en tips en instructies voor bijpassend voedsel, samengesteld Arvid Bergström. 

Naborrelen

Daarnaast kun je deelnemen aan een online proeverij, zijn er beertalks met verschillende brouwerijen in een livestream en kun je naborrelen met je vrienden in het digitale café van Café Van Ouds Nijmegen.  

Pakket 1 en 2

Er zijn twee verschillende pakketten: het Mout Bierfestival-experience pakket 1 met een livestream op zondag 21 juni om 16.00 een pakket 2 met een livestream op zaterdag 20 juni om 20.00 uur. Pakket 1 kost € 37,50 en pakket 2 € 50,00, beide inclusief verzendkosten.

Zin om het Mout Bierfestival vanuit je tuin, bank of balkon bij te wonen? Kijk op www.moutbierfestival.nl hoe je de pakketten kunt bestellen.