Bierfestival Groningen online

17 april 2021
Bierfestival Groningen is zonder twijfel een van de mooiste bierfestivals van ons land. Alleen de locatie al ... De Martinikerk in Groningen! Ook dit festival is helaas aangepast n verband met corona. Vandaag kun je nog online deelnemen aan het festival. Zo valt er dit weekend toch nog een boel te leren en te genieten.

Bierfestival Groningen is jaarlijks goed voor vele duizenden bierliefhebbers. Dit jaar is de tiende editie. Reden voor een feestje, ware het niet dat het coronavirus ons nog steeds in z'n greep houdt. De organisatie is er in geslaagd een goed alternatief neer te zetten. Gisteren kon je al tal van online sessies bijwonen. En ook vandaag is er een uitgebreid programma, waardoor je toch een beetje in de festivalsfeer kunt komen. Uiteraard is Bierista ook van de partij. Zaterdagmiddag om 14.30 uur gaat organisator Maik van Heerd in gesprek met Bierista Alain Schepers onder meer over de Bierista Bieropleiding en de biertrends dit voorjaar.

Bierfestival Groningen

Bierfestival Groningen heeft vandaag - zaterdag 17 april - een boeiend en afwisselend programma. Het complete schema vind je op de website van het bierfestival. Ook kun je bijzondere bierpakketten bestellen. Een dikke aanrader voor alle bierliefhebbers. En ook belangrijk: door jouw deelname aan dit online festival steun je de organisatie, zodat zij volgend jaar weer als vanouds een prachtig bierfestival kan organiseren in die imposante Martinikerk in Groningen.