Ga wat leuks doen!

19 april 2020
Aan het eind van de dag vraag je je af: 'Wat ga ik doen?' De sportschool is dicht. Chillen met vrienden is nu geen optie. Wandelen of fietsen? Geen zin. Maar weer Netflixen dan? Nee, joh! Ga nu eens iets leuks doen, iets waar je ook nog wat aan hebt! Nu is de tijd om je Bierista Bierdiploma te halen!

Een 'License to drink', zo omschreef een van de cursisten zijn Bierista Bierdiploma onlangs. Ok, het dekt niet helemaal de lading, maar grappig is het wel. En fun is waar het om draait bij de Bierista Bieropleiding. Vraag dat maar aan de bijna drieduizend Bierista's die hun bierdiploma al binnen hebben.

Erkend

Je krijgt in twaalf delen serieuze bierkennis aangereikt. Hiermee grijp je nooit meer mis. En als je in de horeca of retail werkt heb je met het Bierista Bierdiploma altijd een streepje voor. Niet voor niks bevelen zowel de grote als kleine brouwers de Bierista Bieropleiding aan. Bierista maakt leren aangenaam. Geen lappen tekst met gortdroge theorie. Nee, korte bondige teksten, praktische bierkennis, veel foto's, video's en infograpics! Toegankelijk, verfrissend en serieus. Wist je trouwens dat de Bierista Bieropleiding erkend is door het MBO?! De Bierista Bieropleiding verzorgt de bierkennis in het middelbaar beroepsonderwijs en leidt zo ook de bierambassadeurs van de toekomst op!

Genietmoment

Nadat je deze e-learning hebt gedaan, ben je Bierista, Meester in bier. Je bent een bierkenner, die alles uit zijn glas haalt. Je bent een vraagbaak voor familie en vrienden en niemand maakt je meer wat wijs op biergebied. Wij houden je kennis op peil en dagen je telkens weer uit bieren te blijven proeven. De biercursus is pure fun, ook erg leuk om samen met vrienden te doen. En met je bierdiploma op zak wordt dat genietmoment na een dag hard werken nog een stukje mooier.

Lijkt jou dit ook wel wat? Check dan nu in voor de Bierista Bieropleiding en je kunt gelijk beginnen!


License to drink?!