Bierbutler wijst klanten van Sligro de weg

6 maart 2020
Bier Butler, de handige app die je helpt bij het maken van de juiste bier-spijs combinaties, vind je voortaan ook bij Sligro. De groothandel heeft de tool ge├»ntroduceerd in  filialen over het hele land.

Bier Butler laat je in een handomdraai zien welk gerecht het beste past bij jouw bier. En omgekeerd. In zestien filialen van de Sligro zijn deze week schermen geplaatst waarop je in een paar klikken de perfecte combinatie tevoorschijn tovert. De app is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk en toont je mooie combinaties, waarmee je direct aan de slag kunt.

Foodpairing

De Bier Butler app werd ruim anderhalf jaar geleden gelanceerd. Het combineren van bier en spijs zat toen - en nu nog steeds - geweldig in de lift. Steeds meer mensen gaan aan de slag met hun eigen foodpairing. De Bierbutler is inmiddels zo'n 40.000 keer gedownload.

Gratis cursus

In de gratis app vind je 1500 verschillende bieren en evenzoveel gerechten. De Bierbutler bevat bovendien een korte online cursus, waar je tips krijgt waar je op moet letten als je bier en spijs met elkaar wilt combineren. De Bierbutler is gratis te downloaden voor zowel iOS als GooglePlay.