Bierboek met schuim

3 juli 2022
Bierboek met schuim is de titel van een heerlijk bierboek geschreven door Ivo Thijssen en Has van Goethem. Beide heren hebben hun sporen in de bierwereld ruimschoots verdiend en verrassen nu met prachtig, rijk geïllustreerd boek over de meest gedronken alcoholische drank ter wereld.

Het boek met harde kaft plofte afgelopen week in de brievenbus van Bierista. Bierboek met schuim is een boek voor proever, ontdekkers en fans van bier. Daarmee is niets teveel gezegd. Je leest en leert over Tsjechische Pilsners, Belgische speciaalbieren, Duitse Weizenbieren, Nederlandse bockbieren, Engelse Ales en nog veel meer. Pagina’s met mooie bierverhalen uit de geschiedenis en het heden. Van Traditie naar Crafbier, van Oude bronnen tot moderne data van Untappd.

Bestellen

Binnenkort zullen we in een artikel meer aandacht aan deze uitgave besteden. We hebben eenvoudig weg nog niet de tijd gehad het boek uit te lezen. Dat weerhoudt ons niet hier een warme aanbeveling te plaatsen. Ga je op vakantie of wil je je kennis over bier vergroten of gewoon lekker lezen over jouw favoriete drank?! Bestel dan dit prachtige boek voor slechts € 24,99 inclusief bezorgkosten. Bestellen doe je in de webshop van Bierproeven.nu.