Schrijf je in voor bier-spijs wedstrijd Bierfestival Groningen

9 maart 2019
Bierfestival Groningen vindt dit jaar plaats op donderdag 4, vrijdag 5, zaterdag 6 april. Dit bierfestijn in de Martinikerk in Groningen wordt op woensdag 3 april afgetrapt met een groots opgezet bier-spijs diner. De combinatie tussen bier en eten is ook waar het om gaat tijdens de bier-spijswedstrijd. De winnaar wordt op zaterdag 6 april bekend gemaakt.

Combinaties van bier en eten. Je komt ze op steeds meer plekken tegen. Logisch want bier heeft een veel grotere bandbreedte dan wijn als het om smaak gaat. Dat biedt kansen voor restaurants en eetcafés.

Tijdens Bierfestival Groningen worden diverse hapjes aangeboden door verschillende restaurants. Zo kunnen bezoekers een aantal combinaties tussen bier en spijs proeven. Daarnaast wordt er voor de achtste keer een bier- en spijswedstrijd gehouden. Horecabedrijven krijgen de kans de lekkerste en meest verrassende bier-spijs-combinaties te presenteren aan een deskundige jury.
Aanmelden voor de bier- & spijswedstrijd kan via info@bierfestivalgroningen.nl. Deelname bedraagt 25 euro per restaurant.