Bier Grand Cru #23 - leesvoer om dorst van te krijgen

17 juni 2022
Lekker hoor. Beentjes omhoog, een goed glas bier binnen handbereik en dan lekker een beetje bladeren in een magazine vol 'liquid content', oftewel mooie verhalen over bier. Dat kan, want het zomernummer van Bier Grand Cru is uit.

Voor de mensen die het blad nog niet kennen; Bier Grand Cru is een Belgisch magazine dat eens per kwartaal uitkomt. Luc de Raedemaeker en Thomas Costenoble zijn de drijvende krachten. Deze mannen kun je kennen van bijvoorbeeld de Brussels Beer Challenge en de Dutch Beer Challenge. Zij kennen de weg in de bierland en dat zie je terug in het magazine. Het brede relatie netwerk levert bijzondere verhalen op.

Oregon

Een paar voorbeelden van bijzondere verhalen: Een gesprek met Dimitri Messiaen de minister van het Belgisch bier en een verslag van het bezoek dat Luc de Raedemaeker en zijn redactie brachten aan Oregon in de Verenigde Staten. Het water loopt je in de mond als er geschreven wordt over bier-spijs combinaties. Ja, die Belgen weten wel wat lekker is. En wil je op de hoogte blijven, dan bevat Bier Grand Cru de nodige informatie over nieuwe bieren en trends.

Het thema van dit 23ste nummer is 'Speciale Belge'. Wist jij dat deze bierstijl is ontwikkeld om de opmars van buitenlandse bieren af te remmen? Wil je in het bezit komen van dit magazine, dan moet je goed speuren. In ons land is het aantal verkooppunten beperkt. Het meest effectief is je interesse kenbaar maken via beers@becomev.com.