Bier Grand Cru #14 heeft zwarte goud als rode draad

8 maart 2019
Het Belgisch biermagazine Bier Grand Cru besteedt in het voorjaarsnummer veel aandacht aan bier en koffie. Het zwarte goud en het gele goud zijn geliefde dranken over de hele wereld. Ze hebben meer gemeen dan je misschien op het eerste oog zou verwachten. Na het lezen van editie #14 ben je helemaal op de hoogte.

Bier Grand Cru geeft je in 68 pagina veel informatie over cultuur, bier & food en actualiteit. In het magazine staan diverse columns en er is ruim aandacht voor nieuw verschenen bieren. De verhalen in dit nummer zijn weer zeer divers. Er wordt bijvoorbeeld uitgebreid geschreven over geroosterde mouten, Maes pils, een Belgische dwarsligger die brouwt in Amerika en koffiekoeken. Rode draad door deze Bier Grand Cru is dus koffie. Zo lees je onder meer over de rituelen van het koffie proeven.

Bier Grand Cru is een Belgisch Bier Magazine. Veel aandacht dus voor Belgische bieren en je kunt je verwonderen over het bijzondere taalgebruik en uitgebreide woordenschat van de auteurs. Ook dit nummer is het lezen meer dan waard. Het magazine kost vijf euro en is op steeds meer plekken in ons land verkrijgbaar.