BierButler Vrijdag: Smeuïge brownies met Lux Frambozen Stout

12 februari 2021
BierButler laat je weer extra genieten dit weekend. De biersommeliers achter deze gratis app vol inspiratie hebben weer hun best gedaan om een heerlijke bier-spijs combinatie samen te stellen. Check deze combi; die is om van te watertanden!

Smeuïge brownies, alleen daarvan loopt het water je vast al in de mond. Neem een klein hapje, even kauwen. Die chocoladesmaak neemt bezit van je mond. Neem nu een slokje van de Lux Luxe Frambozen Stout. Hou het bier even vast in je mond en slik dan pas door. Herhaal dit proces nog een keer. Dan merk je de magie van wat de brownie en het bier met elkaar doen. Dit is zo'n haast klassieke combinatie, waar je heel gelukkig van wordt.

BierButler app

Elke vrijdag is het BierButler Vrijdag bij Bierista. Is samenwerking met de gratis app presenteren we een heerlijke bier-spijs combinatie, die jouw weekend nog lekkerder maakt. Vind je het leuk te combineren, download dan zeker de app. Hier vind je nog veel meer spannende en inspirerende combinaties en met de app maak je zelf in een handomdraai de lekkerrste combinaties.