Bier Butler Vrijdag - Noedels met bimi en wortel

27 augustus 2021
Bier Butler gaat op de gezonde toer met deze perfecte bierpairing met noedels met bimi en wortel en een verfrissend 0.0 Witbier. Alcoholvrij bier wint in sneltreinvaart terrein. De gratis app Bier Butler en Bierista hebben daarom voor een keer gekozen voor een frisse en gezonde pairing zonder alcohol.

De gratis app Bier Butler staat boordevol inspiratie en perfecte bier-spijs combinaties. Wil je die kennis en inspiratie altijd bij je dragen, download dan nu de app. Ook via de Facebook-pagina worden regelmatig combinaties en recepten gedeeld. Geef deze pagina dus ook even een like!

Bimi

Op het menu vandaag staan noedels met bimi en wortel. Bimi is een nog wat onbekende groente, die wel wat weg heeft van broccoli. Bimi is gezond en bevat veel anti-oxidanten en is rijk aan vitamine C. Bovenal is deze groente zeer smakelijk, bijvoorbeeld in een schotel met noedels. En zoals je van de Bier Butler gewend bent, reiken we je recepten aan die je eenvoudig zelf kunt maken.

Bavaria Wit 0.0

Tja en wat drink je bij zo'n gerecht. De biersommeliers van Bierista en Bier Butler hebben gekozen voor het verfrissende alcoholvrije Witbier van Bavaria. Bavaria Wit 0.0 is een populair terrasbier vanwege zijn frisheid en dorstlessendheid. In combinatie met deze noedels komt dat frisse mooi naar voren en proef je behalve een klein rins zuurtje ook de zoetheid van dit bier. Al met al een heel fijne bierpairing, die in alle opzichten oog nog eens zeer verantwoord is. Dat wordt genieten!

Cursus

Vind je het leuk om zelf te experimenteren met gerechten en bier? Dan is de cursus Bier en Spijs iets voor jou. In deze cursus, inclusief een bijbehorend bierpack, leer je alles over hoe je bier en gerechten met elkaar kunt matchen. Wil je gaan voor het felbegeerde Bierista Bierdiploma? Kies dan voor de Bierista Bieropleiding. In deze e-learning leer je van alles over bier, inclusief het combineren van bier en spijs.