Bier Butler Vrijdag: Leffe Bruin met stoofvlees risotto

5 februari 2021
Het is BierButler Vrijdag - tijd om je klaar te maken voor een lekker weekend. Zoals elke weer hebben wij in samenwerking met de gratis app BierButler een heerlijke bier-spijs combinatie voor je klaar staan.

Heb je de weersvoorspelling voor de komende dagen al bekeken? Dan krijg je spontaan trek in een wat steviger gerecht met een bijpassend bier. Wat dacht je van een stoofvlees risotto en aranchi in combinatie met Leffe Bruin.

Leffe Bruin

Leffe Bruin is een donker en zacht bier met 6,5%. Dankzij de tonen van gebrande mout gaat dit bier uitstekend met vele soorten vlees. De zachte zoete smaken van het stoofvlees kom je ook tegen in het bier. Dat zorgt ervoor dat bier en gerecht samensmelten en elkaar omhoog tillen. Een echte aanrader voor komend weekend.

BierButler

BierButler is een handige gratis app, waarmee je in een handomdraai mooie bier-spijs-combinaties maakt. De bekendste Bierista's en biersommeliers hebben vele honderden combinaties samengesteld. Zo vind je altijd een pairing die bij jou past. Ook vind je in de app meer inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan. Downloaden dus die gratis app en volg ook zeker de Facebook-pagina van BierButler.