Bier Butler Vrijdag: Gerardus Tripel met Fleur de Fagne

14 mei 2021
Het is weer Bier Butler Vrijdag! Bierista en de gratis Bier Butler app delen een heerlijke bierpairing, waar je in het weekend lekker van kunt genieten. Deze keer hebben we een stevige Tripel uitgezocht, waarbij we een Fleur de Fagne eten.

De naam van het gerecht is alleen al om te watertanden: Fleur de Fagne. Het is een gerecht met brood, kaas en appelstroop. Dat is een uitstekende combi voor een gerecht, maar met een beetje fantasie maak je hier ook een lekkere snack van. En zoals de meeste gerechten die we op Bier Butler Vrijdag delen, is dit recept eenvoudig te maken ook al ben je niet zo heel handig in de keuken.

Gerardus Tripel

Bij de Fleur de Fagne drink je een stevige Tripel. Gerardus Tripel is een echte aanrader. Dit goudkleurige bier heeft power en fruitige tonen. Ondanks het hoge alcoholpercentage drinkt dit bier gemakkelijk weg. De zoete tonen van het bier en die uit het gerecht vormen een prima match. Deze combinatie is genieten in optima forma.

Bier Butler

Fijne gerechten combineren met de beste bieren. Het is een aangename bezigheid, waar je geen hogere wiskunde voor gestudeerd hoeft te hebben. Bovendien heb je natuurlijk de gratis Bier Butler app op je telefoon. Met deze handige tool maak je in een handomdraai succesvolle bierpairings. Vergeet ook niet de Facebook-pagina van de Bier Butler te liken. Zo krijg je regelmatig inspiratie om van te watertanden.

Start de Bierista Bieropleiding!