Bier Butler helpt bij het combineren van bier en spijs

27 oktober 2019
Heb jij 'm al? De gratis Bier Butler app?! Deze handige - gratis - tool helpt je om bier en spijs met elkaar te combineren. De ervaren Bier Butlers Arvid en Jet helpen jouw aan de lekkerste combi's.

De Bier Butler app werkt heel simpel en eenvoudig. Jij geeft aan bij welk bier jij een passend gerecht wilt. De Bier Butler gaat op zoek en binnen twee seconden heb jij je antwoord. Andersom werkt het ook. Vertel de Bier Butler welk gerecht jij gaat eten en je krijgt er gratis en voor niks een passend bieradvies bij. De handige app is te downloaden in de app-store, zowel voor Google als Apple.

Bier Butler

Een van de trends op biergebied is het combineren van bier en spijs. Bier rukt op aan tafel, omdat juist bier alles in zich heeft om een goede match te vormen met de meest uiteenlopende gerechten. Er is geen gerecht te bedenken of er past wel een bier bij. In de Bier Butler app zijn meer dan duizend verschillende bieren opgenomen, die overal in het land verkrijgbaar zijn. Daarnaast bestaat de database inmiddels uit meer dan 1250 gerechten en dat aantal wordt maandelijks uitgebreid.

Bier Butler Friday

Elke vrijdag is het Bier Butler Friday. In de app wordt dan een nieuw filmpje toegevoegd. In de video wordt een gerecht bereid, dat iedereen ook thuis kan bereiden. Daarbij wordt een passend bieradviesgegeven. Elke vrijdag kun je dus vol hoppige inspiratie het weekend in. De video's zijn behalve in de app ook te vinden om de Facebook-pagina van de Bier Butler. Door deze pagina te liken krijg je wekelijkse deze bron van inspiratie voorgeschoteld.