Besteed je tijd nuttig: vergroot je bierkennis

19 oktober 2020
Het zijn bijzondere tijden. We zitten meer thuis dan ons lief is. Wat doe je dan? Weer een Netflix-serie of ga je je tijd nuttig besteden? En Bierista bewijst dat nuttig echt niet saai hoeft te zijn.

Sinds de nieuwe gedeeltelijke lockdown is het aantal aanmeldingen voor de Bierista Bieropleiding fors gestegen. Een leuke e-learning over je favoriete drank is niet alleen een leuke tijdsbesteding; je leert er ook heel veel van en je krijgt het officiële Bierista Bierdiploma. Kijk maar eens naar de inhoud van de cursus en wat andere cursisten vinden van de Bierista Bieropleiding.

Korting

Een andere reden van het stijgende aantal opleidingen is de speciale actie. Op dit moment krijg je tijdelijk 20% korting met de code BIER20. En dat niet alleen, het speciale Bierista Bierpack, dat je gratis krijgt thuisgestuurd, bevat tijdelijk 16 bieren in plaats van 12. Nog een goede reden om juist nu de Bierista Bieropleiding te starten.

Cadeau geven

De Bierista Bieropleiding is ook een gewild cadeau. Met de Bierista cadeaubox geef je de bieropleiding, inclusief XL Bierpack en bierdiploma cadeau. Een prachtig cadeau om te geven, maar minstens zo leuk om te krijgen. Bestel 'm hier en profiteer ook hier van de 20% korting!