Beerwulf viert tweede verjaardag met 15% korting

6 maart 2019
Beerwulf viert vandaag de tweede verjaardag. Dat. wordt natuurlijk gevierd. Iedereen die deze week een bestelling doet, krijgt liefst 15% korting. En bij Beerwulf betaal je bovendien geen verzendkosten als je een vol pack bestelt.

Onvoorstelbaar hoe snel de tijd gaat. Twee jaar geleden werd er nauwelijks bier online verkocht. Beerwulf pakte het van meet af aan groots aan. Inmiddels bevat de online shop meer dan 1000 verschillende bieren, de prijzen liggen in lijn met de prijzen in supermarkten en slijterijen en als je zestien bieren bestelt, betaal je geen verzendkosten. Het is een feest voor elke bierliefhebber om eens lekker in dat ruime assortiment rond te neuzen. Om de korting te claimen gebruik je de code BirthdayNL.

Beerwulf is partner van Bierista. Het Bierista Bierpack behorende bij de Bierista Bieropleiding wordt verzorgd door Beerwulf. Als afgestudeerd Bierista ontvang je het hele jaar door 10% korting op elke bestelling bij Beerwulf. Een van de vele redenen om je bierkennis te vergroten met deze eigentijdse online bieropleiding. Bierista is trots op zo'n partner, die zoveel verschillende bieren toegankelijk maakt voor een groot publiek. Beerwulf, van harte gefeliciteerd! Cheers!