Bavaria 0.0% nu ook verkrijgbaar in halve krat

8 juni 2021

Bavaria introduceert nu ook Bavaria 0.0% in krat. Swinkels Family Brewers, de Brabantse familiebrouwer kwam eind vorig jaar met een sterk verbeterde versie van de 0.0% Pilsener. 

Vijf jaar onderzoek en de ontwikkeling van een volledig nieuwe brouwinstallatie gingen vooraf aan deze introductie, waarmee de brouwer een nieuwe standaard op het gebied van alcoholvrij bier wil zetten. Dankzij deze nieuwe brouwinstallatie kan de alcohol onder zeer lage temperatuur uit het bier worden gehaald. Hierdoor blijft de pilssmaak optimaal behouden. Nu is het alcoholvrije bier ook te verkrijgen in het bekende halve kratje.

Groei 0.0% zet door

Huub In der Rieden, directeur Retail Nederland bij Swinkels Family Brewers: “Onze nieuwe Bavaria 0.0% is enorm goed ontvangen door zowel retailer als consument en we hebben hiermee onze nummer twee-positie in het segment verder verankerd (nummer 1 is Heineken 0.0%, red.). We verwachten dat de groei in het 0.0%-segment verder doorzet, doordat consumenten meer bewuste keuzes maken en omdat alcoholvrij bier écht lekker is. We zien al dat de shopper gemiddeld meer dan 1 sixpack meeneemt tijdens een shopping trip. Daarom is een 12-krat een perfecte toevoeging aan ons assortiment.“